ONTWIKKELD EN GETEST IN DE PRAKTIJK

Betalen - Verzenden - Retourneren

Betalen

iDEAL

Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Zodra u de betaling heeft voltooid krijgen wij hiervan bericht en wordt uw bestelling afgehandeld.

Op rekening

Voor zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om op rekening te kunnen betalen. Conform onze algemene voorwaarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, dienen de facturen alsdan binnen de geldende betaaltermijn te worden voldaan.

Verzenden/ Levertijd

Voorraadartikelen worden, van maandag tot en met zaterdag, binnen 4 á 5 werkdagen geleverd. Wij doen ons uiterste best om steeds ruim voldoende voorraad te hebben, maar het kan natuurlijk voorkomen dat wij bij grotere bestellingen een andere levertijd zullen hanteren. U wordt daarover vanzelfsprekend ingelicht.

Bij een orderwaarde onder € 100,- inclusief btw berekenen wij € 7,25 orderkosten (inclusief btw). Orders boven € 100,- worden niet belast met orderkosten.

Verzending via PostNL

Wij versturen onze orders via PostNL naar het door u opgegeven afleveradres. Nadat de zending is verstuurd ontvangt u hiervoor per mail bericht inclusief een Track & Trace code waarmee u eenvoudig kunt zien wat de status is van uw bestelling.

Retourneren

Paramedix vindt het heel belangrijk dat u als klant 100% tevreden bent met uw aankoop. Wij vinden het dan ook niet meer dan logisch dat u het recht heeft om een artikel aan ons te retourneren, nog los van uw wettelijke recht op de bedenkperiode van 14 dagen.

Wij hanteren daarvoor wél een paar regeltjes:

  • Retourneren binnen 14 dagen, waarbij wij altijd flexibel zullen zijn in verlenging van deze termijn als daar een goede reden voor is.
  • Het artikel, wel ongebruikt natuurlijk, dient geretourneerd te worden in de originele en onbeschadigde verpakking.
    De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening, tenzij wij een fout hebben gemaakt, alsdan neemt u even contact op met ons, zodat wij er voor gaan zorgen dat wij de foute levering laten ophalen.
  • Wij adviseren u het verzendbewijs van het door u geretourneerde pakket goed te bewaren.
  • Zodra het pakket overeenkomstig bovenstaande regels is ontvangen betalen wij het hiermee verband houdende creditbedrag per direct aan u terug.

In het geval er sprake is van een defect/niet deugdelijk artikel, dan spreken we over garantie. Dit kan direct na ontvangst blijken, maar ook pas na verloop van tijd. Afhankelijk van de garantieperiode (die verschilt per artikel) zullen wij – op onze kosten – zorgen voor vervanging of een andere oplossing. Voor Paramedix telt maar één ding : u als klant moet tevreden zijn.

error: Inhoud is beschermd tegen kopiëren!!