ONTWIKKELD EN GETEST IN DE PRAKTIJK

Webshop

Bestel makkelijk en veilig via onze Paramedix webshop. 

Ons aanbod in de webshop zijn ontwikkeld en getest in de praktijk. Zo kunnen wij een mooie selectie producten aanbieden waarover we zelf écht enthousiast zijn en die ook bij andere professionals (fysiotherapeuten, personal trainers, verzorgers….) in de smaak zullen vallen.

Wij leveren sporttape, kinesiotape,  verschillende andere sport verbruiksartikelen, trainingshulpmiddelen, fysiotechniek producten en oefenmaterialen. Heeft u behoefte aan een artikel wat momenteel niet in ons assortment aanwezig is, neem dan contact op. 

Bestel makkelijk en veilig via onze Paramedix webshop. 

Ons aanbod is ontwikkeld en getest in de praktijk. Zo kunnen wij een mooie selectie producten aanbieden waarover we zelf écht enthousiast zijn en die ook bij andere professionals (fysiotherapeuten, personal trainers, verzorgers….) in de smaak zullen vallen.

Wij leveren verschillende sport verbruiksartikelen, trainingshulpmiddelen, fysiotechniek producten en oefenmaterialen. Heeft u behoefte aan een artikel wat momenteel niet in ons assortment aanwezig is, neem dan contact op. 

2020 paramedix B.V. Merken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

error: Inhoud is beschermd tegen kopiëren!!